مقاله بررسی ژئوشیمی و جایگاه تکتونوماگمایی مجموعه ی بازالتی کرمانشاه (وابسته به مجموعه ی افیولیت کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ژئوشیمی و جایگاه تکتونوماگمایی مجموعه ی بازالتی کرمانشاه (وابسته به مجموعه ی افیولیت کرمانشاه) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژئوشیمی و جایگاه تکتونوماگمایی مجموعه ی بازالتی کرمانشاه (وابسته به مجموعه ی افیولیت کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژئوشیمی و جایگاه تکتونوماگمایی مجموعه ی بازالتی کرمانشاه (وابسته به مجموعه ی افیولیت کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژئوشیمی و جایگاه تکتونوماگمایی مجموعه ی بازالتی کرمانشاه (وابسته به مجموعه ی افیولیت کرمانشاه) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مجموعه افیولیتی کرمانشاه متعلق به نوار افیولیت-رادیولاریت زاگرس می باشد. واحدهای رخنمون یافته این مجموعه در مقایسه با سایر مجموعه های افیولیتی ایران کمبود های فراوانی دارد. در مطالعه ژئوشیمیایی بازالت های کرمانشاه قاضی و حسنی پاک به این نتیجه رسیدند که بازالت ها به دو دسته ی ۱- آلکالی(OIB)- ساب آلکالی (IAB) قابل تقسیم باشند. مقاله ی حاضر نشان می دهد که گروه بازالت ساب الکالیت مذکور از نوع (IAB) نمی باشد. از لحاظ شیمیایی گروه اخیر با BABB (بازالت حوضه پشت قوس) قابل مقایسه می باشد. با وجود این مسأله به علت یافت نشدن ولکانیسم Arc و نیز عدم عدم وجود شواهد پترولوژیکی فرورانش در اینجا مدل حوضه ی پشت قوس را فعلاً مسکوت می گذاریم، و مدل دیگری را پیشنهاد می کنیم. در این مدل ابتدا ماگماتیسمP-MORB از منشأ OIB به سمت مرکز گسترش MOR و متعاقب آن شار حرارتی و اغتشاش ناشی از صعود این ماگما از گوشته تهی شده و نیز تحمیل سیستم کششی بر منطقه ذوب گوشته تهی شده را که شروع آن از مناطق عمیق تری، نسبت به منشأ MORBمی باشد، به دنبال داشته است؛ ذوب مرحله ی دوم مسبب ماگماتیسم ساب الکالن متفاوت از MORB بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.