روش شناسایی خرابی بر مبنای شاخص خسارت با استفاده از تابع پاسخ فرکانسی در سازه های صفحه ای با شرایط مرزی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش شناسایی خرابی بر مبنای شاخص خسارت با استفاده از تابع پاسخ فرکانسی در سازه های صفحه ای با شرایط مرزی مختلف دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش شناسایی خرابی بر مبنای شاخص خسارت با استفاده از تابع پاسخ فرکانسی در سازه های صفحه ای با شرایط مرزی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش شناسایی خرابی بر مبنای شاخص خسارت با استفاده از تابع پاسخ فرکانسی در سازه های صفحه ای با شرایط مرزی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش شناسایی خرابی بر مبنای شاخص خسارت با استفاده از تابع پاسخ فرکانسی در سازه های صفحه ای با شرایط مرزی مختلف :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یکی از روش های کاربردی و موفق در شناسایی خرابی سازهای با استفاده از خصوصیات دینامیکی سازه، روش مبتنی برشاخص خسارت می باشد. به همین منظور در این مطالعه، یک روش شناسایی خرابی در سازه های صفحه ای مبتنی بر شاخصخسارت و الگوریتم جداول مراجعهای با استفاده از اطلاعات تابع پاسخ فرکانسی (FRF) معرفی شده و کاربرد آن در شناساییمحل و شدت خرابی در سازه هایی با شرایط مرزی متفاوت بررسی می گردد.مهمترین چالش موجود در خصوص استفاده از تابع پاسخ فرکانسی، حجم بالای اطلاعات ورودی آن است. روشپیشنهادی، حجم این دادهها را کاهش داده و آنها را با تکنیک تحلیل دوبعدی مولفه های اساسی (۲D-PCA) ، به شاخص هایخسارت جدیدی تبدیل می کند. شاخص های خسارت بدست آمده حاوی اطلاعات مفیدی درخصوص وضعیت سازه و تغییراتپارامترهای دینامیکی آن (از جمله ماتریس سختی) هستند. در نتیجه بررسی این شاخص ها در سازه ی آسیب دیده و مقایسه ی آنهابا شاخص های خسارت سازه ی سالم، می تواند ابزار مفیدی برای شناسایی محل و شدت آسیب سازه باشد.در این مقاله، تاثیر شرایط مرزی مختلف سازه های صفحه ای به ابعاد ۳ در ۳ متر و ضخامت ۵ سانتیمتر در عملکرد اینروش مورد بررسی قرار گرفته است. شرایط مرزی مورد بررسی در این مطالعه شامل چهار لبه ساده، سه لبه گیردار و چهرلبهگیردار هستند. این شرایط مرزی، درجهی گیرداری سازه را تغییر می دهند و می توانند بر عملکرد روش پیشنهادی در تشخیصخرابی تاثیرگذار باشند. نتایج، حاکی از عملکرد قابل قبول روش پیشنهادی در شناسایی آسیب سازه های صفحه ای با شرایط مرزیمختلف می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.