بررسی قرارگیری میراگر اصطکاکی در پایه سازه بتنی دارای جداساز پایه LRB تحت پالس های مصنوعی معادل زلزله حوزه نزدیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قرارگیری میراگر اصطکاکی در پایه سازه بتنی دارای جداساز پایه LRB تحت پالس های مصنوعی معادل زلزله حوزه نزدیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قرارگیری میراگر اصطکاکی در پایه سازه بتنی دارای جداساز پایه LRB تحت پالس های مصنوعی معادل زلزله حوزه نزدیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قرارگیری میراگر اصطکاکی در پایه سازه بتنی دارای جداساز پایه LRB تحت پالس های مصنوعی معادل زلزله حوزه نزدیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قرارگیری میراگر اصطکاکی در پایه سازه بتنی دارای جداساز پایه LRB تحت پالس های مصنوعی معادل زلزله حوزه نزدیک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در سال های اخیر، تکنولوژی طراحی و ساخت سیستم های مقاوم در برابر زلزله مانند جداسازهای لرزه ای و میراگرهاپیشرفت زیادی داشته است. با این وجود، تاثیر مخرب زلزله های حوزه نزدیک بر این سازه ها نشان دهنده لزوم ارزیابیبیشتر این سازه ها در حوزه نزدیک گسل می باشد. مشکل دیگر رکوردهای حوزه نزدیک کم بودن تعداد رکوردهای ثبتشده جهت مطالعات جامع تحقیقاتی می باشد. به همین دلیل برخی از محققین درصدد شبیه سازی این رکوردها برآمدهاند که هم تعداد بیشتری از رکوردها را در اختیار قرار می دهد و هم زمان تحلیل های غیر خطی را کاهش می دهد.در این مطالعه از پالس های معادل رکوردهای حوزه نزدیک استفاده شده است. با استفاده از تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی، رفتار سازه بتنی با قاب خمشی متوسط در دو حالت پایه گیردار و همچنین دارای جداساز لاستیکی با هستهسربی، با اعمال پالس های مصنوعی معادل رکوردهای حوزه نزدیک، بررسی شده است. مطالعه پاسخ های سازهای اعم ازشتاب، برش پایه و تغییر مکان روی جداساز نشان می دهد که سازه دارای جداساز پایه پاسخی بسیار کمتر از سازه با پایهگیردار تحت پالس های مصنوعی دارد اما مقدار تغییر مکان روی جداساز پایه بسیار زیاد می باشد و این مطلب یکی ازمشکلات نیازمند بررسی در سازه های دارای جداساز پایه است. با قراردادن میراگر اصطکاکی در پایه سازه دارای جداسازلاستیکی با هسته سربی، عملکرد این میراگر در کنترل تغییر مکان روی جداساز پایه مطالعه شده است ، نتایج حاکی ازآن است که مقادیر شتاب سازه ای افزایش زیادی نسبت به سازه دارای جداساز پایه بدون میراگر داشته است به طوریکهاز مقدار شتاب سازه با پایه گیردار نیز بیشتر می باشد اما مقدار برش پایه کاهش چشمگیری داشته و تغییر مکان رویجداساز به خوبی کنترل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.