امکان سنجی پیاده راه سازی در محورهای بافت تاریخی شهر (نمونه موردی: محدوده امامزاده جعفر یزد در محله گودال مصلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی پیاده راه سازی در محورهای بافت تاریخی شهر (نمونه موردی: محدوده امامزاده جعفر یزد در محله گودال مصلی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی پیاده راه سازی در محورهای بافت تاریخی شهر (نمونه موردی: محدوده امامزاده جعفر یزد در محله گودال مصلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی پیاده راه سازی در محورهای بافت تاریخی شهر (نمونه موردی: محدوده امامزاده جعفر یزد در محله گودال مصلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی پیاده راه سازی در محورهای بافت تاریخی شهر (نمونه موردی: محدوده امامزاده جعفر یزد در محله گودال مصلی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

بخش های تاریخی شهرهای امروز، بخش گران بهایی از سرمایه های فرهنگی ما می باشند و در عین حال محل تجمعخاطره های شهروندان به شمار می آیند. ویژگی های فضایی و معنایی این محدوده ها که در طول سال ها شکل گرفته اند،به عنوان نقطه پیوند شهروند با خاطراتش به شمار می روند. گاهی یک گذر در یک بخش تاریخی شهر این نقشپیوند دهندگی را می تواند به خوبی ایفا نماید. در واقع محدوده های پیاده ی در بافت تاریخی فضای خاصی را ایجادمی کند، که پذیرای کنش ها و رفتارهای مختلفی در فضاست. فضای پیاده، پیشنهاد ایجاد مسیرهای خاص حرکت پیاده وفضاهای مکث در جهت بهبود کیفیت فضاهای شهری در بافت سنتی شهرها را مطرح میکند. لذا پرداختن نظری و عملیبه کیفیت های فضای شهری، از اهمیت فراوانی برخوردار است. مطالعه حاضر به منظور بررسی و سنجش تمایل حضورگروه های مختلفی از کاربران و ایجاد شرایطی به منظور ارتقاء کمی و کیفی بافت تاریخی شهر، افزایش ارتباطات وتعاملات اجتماعی افراد با یکدیگر در محیطی امن و سالم، رفع آلودگی های بصری و مهمتر از همه احترام به شخصیت وهویت فردی عابر پیاده به عنوان جز اصلی استفاده کننده از فضا میباشد. مقاله پیش رو به سنجش کیفیت محیط، وبررسی امکان ایجاد پیاده راه، از سه بعد کالبدی، کارکردی و معنایی محیط پرداخته است.روش پژوهش، توصیفی و تحلیلی و گردآوری اطلاعات با روش میدانی با استفاده از مصاحبه حضوری است و معیارهایبرگرفته از پاسخ کاربران فضا به سوالات بر اساس مدل AHP تحلیل و ارزیابی شده است. با توجه به یافته های تحقیقامکان ایجاد پیاده راه در محدوده پیرامون امامزاده جعفر شهر یزد به منظور ارتقاء کیفیت محیط در محله گودال مصلیوجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.