مقایسه روش های خنک کاری برای دست یابی به کیفیت سطح مطلوب و بهبود عمر ابزار در عملیات روتراشی به کمک روش تاگوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش های خنک کاری برای دست یابی به کیفیت سطح مطلوب و بهبود عمر ابزار در عملیات روتراشی به کمک روش تاگوچی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش های خنک کاری برای دست یابی به کیفیت سطح مطلوب و بهبود عمر ابزار در عملیات روتراشی به کمک روش تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش های خنک کاری برای دست یابی به کیفیت سطح مطلوب و بهبود عمر ابزار در عملیات روتراشی به کمک روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش های خنک کاری برای دست یابی به کیفیت سطح مطلوب و بهبود عمر ابزار در عملیات روتراشی به کمک روش تاگوچی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ماشین های ابزار با خصوصیاتی از قبیل نیروهای برش بالا و همچنین دما ی زیاد همراه هستند و از طرف دیگر ماشین کاری فولادها به طور ذاتی باعث دمای بالا در ناحیه براده برداری می گردند که این عوامل تا حدود زیادی بر کیفیت تولید تاثیر می گذارندکه نه تنها موجب کاهش طول عمر ابزار می شود بلکه کیفیت محصول نهایی را نیز کاهش داده و هزینه تولیدات را افزایش می دهد. در این تحقیق، عملیات روتراشی با روش های مختلف خنک کاری، شامل روش خشک، نیمه خشک و امولسیون طراحی گردید و آزمایشات بر اساس آرایه متعامد L9 روش تاگوچی طراحی شد تا عملکرد سیال را در سرعت های مختلف تراش کاری ۳۵۵، ۵۰۰ و ۷۱۰ متر بر دقیقه، نرخ تغذیه ۰.۰۸، ۰.۲۴ و ۰.۳۲ میلیمتر در دقیقه و عمق تراش ۰.۵، ۱.۰ و ۱.۵ متر مورد ارزیابی و مقایسه قرار دهد. نتایج حاصل حاکی از آن است که میزان مشارکت پارامترهای ماشین کاری برای محیط های ماشین کاری خشک، نیمه خشک و امولسیون به گونه ای است که سرعت پیشروی دارای بیشترین تاثیر و به دنبال آن عمق برش قرار دارد، سرعت برشی دارای کمترین تاثیر و میزان خطا هم در همه موارد کمتر از ۴.۳۴ در صد می باشد. کیفیت سطح بهینه حاصل شده برای حالت خشک، نیمه خشک و امولسیون بر اساس روش تاگوچی با توجه به رابطه های ارایه شده به ترتیب برابر با ۱.۴۱، ۱.۰۴ و ۰.۵۲ میکرومتر حاصل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.