بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک-های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان منطقه دو شهرتهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک-های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان منطقه دو شهرتهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک-های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان منطقه دو شهرتهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک-های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان منطقه دو شهرتهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک-های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان منطقه دو شهرتهران :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی میان وابستگی به فضاهای مجازی با سبک های هویت و تعارض با والدین در نوجوانان سنین ۱۳ الی ۱۵ ساله انجام شد. روش انجام این پژوهش بر حسب هدف و از نظر روش توصیفی می باشد. جامعه ی آماری شامل کلیه دانش آموزان نوجوان ۱۳ الی ۱۵ ساله منطقه ۲ شهر تهران است که در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ است که در مدارس منطقه ۲ مشغول به تحصیل بوده اند. تعداد نمونه بر اساس متغیرهای پیش بین و بر اساس روش کرامر در تحقیقات همبستگی ۲۴۰ نفر در نظر گرفته شده که این تعداد به صورت نمونه گیری نمونه گیری در دسترس از دانش آموزان به دست آمدند. در این پژوهش از دو پرسشنامهسبک های هویت برزونسکی و مقیاس تعارض با والدین پرینز و همچنین یک پرسشنامه محقق ساخته جهت بررسی وابستگی به فضاهای مجازی استفاده شد. نتایج نشان داد میان هیچ یک از سبک های هویت (تعهد، اطلاعاتی، هنجاری و سردرگم) و تعارض با والدین (تعارض با مادر و تعارض با پدر) با وابستگی به فضاهای مجازی ارتباط معناداری وجود ندارد P> 0/05 همچنین در تحلیل رگرسیون مشخص شد مدل در هیچ یک ازدو گروه دختران و پسران معنادار نمی باشد. و نیز مشخص شد اگر وابستگی به فضاهای مجازی یک انحراف استاندارد تغییر کند، تعارض با مادر، تعارض با پدر، سبک هویت تعهد، اطلاعاتی، هنجاری و سردرگم اجتنابی به ترتیب در دختران ۰/۰۶۱، ۰/۱۰۱، ۰/۱۳۱، ۰/۰۲۰، ۰/۱۲۱، ۰/۰۱۵ و پسران ۰/۰۱۹، ۰/۱۷۰، ۰/۰۴۵ ، ۰/۱۱۱،۰/۰۴۰، ۰/۱۵۵ انحراف استاندارد افزایش خواهد یافت. مطابق با نتایج پژوهش هایی که پیش از این صورت گرفته است، وابستگی به فضاهای مجازی، سبک های هویت و تعارض با والدین را دستخوش تغییر قرارمی دهد، لیکن با توجه به نتایج پژوهش حاضر مشخص می شود که اگر این وابستگی در حد معقول بوده و به طور صحیح و کاربردی استفاده شود، می تواند مانع از تغییر منفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.