بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیارگلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیارگلخانه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیارگلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیارگلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیارگلخانه ای :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر کاربرد ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار گلخانه ای، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در یکی از گلخانه های شهر یزد انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل سطح های مختلف ورمی کمپوست ( ، ۰ ۳۰۰ ،۶۰۰ ،۹۰۰ و ۱۵۰۰ گرم در پلات های با مساحت ۰/۳ متر مربع) بود. شاخص هایی مانند ارتفاع بوته، قطر ساقه، تعداد کل برگ ها، تعداد برگ های آلوده، تعداد گل، تعداد میوه در هر بوته و میزان عملکرد هر بوته اندازه گیری شد. نتایج نشان داد کاربرد ورمی کمپوست بر تعداد میوه در هر بوته در سطح ۵ درصد و بر عملکرد میوه در هر بوته در سطح ۱ درصد معنی دار شد.کاربرد ۹۰۰ گرم ورمی کمپوست باعث شد عملکرد میوه در هر بوته از /۳۳ ۱۶۵ گرم در تیمار شاهد (عدم کاربرد ورمی کمپوست) به /۲۵ ۲۰۳ گرم افزایش یابد. در مجموع، کاربرد ۹۰۰ گرم ورمی کمپوست به ازای ۰/۳ متر مربع مساحت گلخانه برای دستیابی به عملکرد بیشتر و جذب بهینه عناصر غذایی در خیار گلخانه ای پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.