ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک به منظور توسعه پایدار گردشگری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک به منظور توسعه پایدار گردشگری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک به منظور توسعه پایدار گردشگری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک به منظور توسعه پایدار گردشگری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک به منظور توسعه پایدار گردشگری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه صنعت گردشگری فراتر از یک صنعت به مثابه پدیده پویای جهانی و اجتماعی دارای پیچیدگیها خاص خویش است. یپد یاده که با سازوکار ی در هم تنیده و پنهان در زمان و ها مکان های مختلف اشکال گوناگونی به خود میگیردبه همین خاطر تاثیرات کاملا متفاوتی را بر جوامع انسانی بر جای می نهد. یکی از مهمترین راهکارهای گسترش صنعتگردشگری در یک منطقه شناخت و بررسی آسایش اقلیمی آن در ماههای مختلف سال هست و شرایط اقلیمی مقصد،یکی از مهم ترین اطلاعات مورد نیاز گردشگران برای سفر یم باشد بهرهگیری از شاخصهای آسایش اقلیمی در مناطق مختلف جغرافیایی، میتواند به برنامهریزی گردشگری در آن منطقه کمک نماید تا جاذبههای گردشگری به منظور گذران اوقات فراغت، مورد استفاده بهتر قرار گیرند. بنابراین در این پژوهش، شرایط بیوکلیماتیک شهرستان سقز با استفاده از دادههای اقلیمی دورهی ۳۰ ساله (۲۰۱۴-۱۹۸۵ (ایستگاه همد یدسقز و با بهرهگیری از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET (در مدل Man Ray در ماههای مختلف سال جهت تعیین ماههای مطلوب از نظر آسایش اقلیمی برای توسعهگردشگری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که بر اساس شاخصPET ماههای اردیبهشت، خرداد و شهریور و تا حدودی مهرماه ازبیش ترین فراوانی مطلوبیت آسایش اقلیمی برخوردارند. بنابراین فعالیتهای گردشگری متاثر از شرایط اقلیمی میتواند به ترتیب اولویتهای ذکر شده در این ماهها برنامهریزی و اجرا گردند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.