تاثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی گاودانه (.Vicia ervilia L) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی گاودانه (.Vicia ervilia L) تحت تنش شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی گاودانه (.Vicia ervilia L) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی گاودانه (.Vicia ervilia L) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی گاودانه (.Vicia ervilia L) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

شوری از مهمترین تنش های غیرزنده است که تولید محصولات کشاورزی را با محدودیت روبرو می ساد. به منظور بررسی تدثیر پیش تیمار اسید سالسیلیک بر ویژگی های جوانه زنی و محتوای نسبی آب در گاودانه تحت تنش شوری، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه صورت گرفت. تیمارها شامل کلرید سدیم در سه سطح (صفر، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار) و اسید سالسیلیک در سه سطح (صفر، ۰/۱ و ۰/۲ میلی مولار) بودند. نتایج نشان داد که اثرات شوری، اسید سالسیلیک و اثرات متقابل آنها بر صفات اندازه گیری شده در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود. بیشترین کاهش در سطح ۱۰۰ میلی مولار کلرید سدیم و بدون کاربرد اسید سالسیلیک بود. شوری باعث کاهش معنی دار صفات جوانه زنی و سالسیلیک اسید منجر به بهبود جوانه زنی شد. بهترین غلظت اسید سالسیلیک (۰/۲ میلی مولار) بود. در این تحقیق، کاربرد اسید سالسیلیک منجر به تخفیف اثرات شوری گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.