بررسی تاثیر غلظت های مختلف هورمونی بر القا و سرعت رشد کالوس در گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر غلظت های مختلف هورمونی بر القا و سرعت رشد کالوس در گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون شیشه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر غلظت های مختلف هورمونی بر القا و سرعت رشد کالوس در گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر غلظت های مختلف هورمونی بر القا و سرعت رشد کالوس در گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر غلظت های مختلف هورمونی بر القا و سرعت رشد کالوس در گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

استویا (Stevia rebaudiana) گیاهی از تیره کاسنیان می باشد که به دلیل خاصیت شیرین کنندگی و درمانی برگ آن، از نظر اقتصادی مورد توجه قرار دارد. گلیکوزیدهای استویا کالری نداشته یا حداقل کالری را دارا می باشند. با توجه به اینکه تولید انبوه و سریع متابولیت های ثانویه در مقیاس بالا با استفاده از روش های شیمیایی، مشکل است، کشت بافت استویا راه حلی مناسب برای تولید انبوه متابولیت های مهم ثانویه گیاهی از جمله استویول گلیکوزید می باشد. در مطالعه حاضر به منظور تولید کالوس، از ریز نمونه برگی استویا استفاده شد. تاثیر چهار ترکیب مختلف هورمونی درچهار دوره زمانی بر روی درصد تولید کالوس، وزن تر کالوس و سرعت رشد کالوس بررسی شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که هورمون های استفاده شده تاثیر معنی داری بر روی درصد تولید کالوس و سرعت رشد کالوس نداشتند، اما بیشترین وزن تر کالوس (۰/۰۹۶ گرم) متعلق به ترکیب هورمونی ۱ میلی گرم در لیتر نفتالین استیک اسید (NAA)؛ + ۰/۵ میلی گرم در لیتر بنزیلآمینوپورین (BAP) بود. بالاترین درصد کالوس زایی (۸۱/۵۶%) متعلق به دوره زمانی چهارم، بیشترین وزن تر کالوس (۰/۱۰۴ گرم) متعلق به دوره زمانی سوم و بالاترین سرعت رشد کالوس (۰/۰۴۶ سانتی متر در روز) متعلق به دوره زمانی دوم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.