بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت بازدارندگی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز عصاره متانولی گیاه دارویی بومادران زاگرسی (Achillea filipendulina)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت بازدارندگی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز عصاره متانولی گیاه دارویی بومادران زاگرسی (Achillea filipendulina) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت بازدارندگی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز عصاره متانولی گیاه دارویی بومادران زاگرسی (Achillea filipendulina)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت بازدارندگی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز عصاره متانولی گیاه دارویی بومادران زاگرسی (Achillea filipendulina)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت بازدارندگی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز عصاره متانولی گیاه دارویی بومادران زاگرسی (Achillea filipendulina) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این تحقیق ترکیبات اصلی تشکیل دهنده اسانس گیاه بومادران زاگرسی به همراه اثرات بازدارندگی عصاره متانولی برگ های این گیاه مورد بررسی قرار گرفت. اساسن این گیاه با استفاده از روش تقطیر با آب به دست آمد و عصاره متانولی برگ های آن نیز به روش خیساندن تهیه شد. اسانس به دست آمده با استفاده از GC و GC-Ms مورد آنالیز قرار گرفت و ۹۷/۳ درصد ترکیبات تشکیل دهنده آن شناسایی گردید. مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس عبارت بودند از: ۱ و ۸- سینیول (۱۶ درصد)، بورنیول (۸/۷ درصد)، کریسانتنیل استات (۱۸/۳ درصد) و بورنیل استات (۸/۲ درصد). در مجموع ۱۷ درصد ترکیبات تشکیل دهنده اسانس را منوترپن های هیدروکربنی، ۷۶ درصد آن را منوترپن های اکسیژن دار و ۴/۲ درصد را سایر ترکیبات تشکیل می دادند. بررسی اثر بازدارندگی عصاره متانولی این گیاه بر روی آنزیم آلفا- گلوکوزیداز که از آنزیم هیا دخیل در ایجاد دیابت نوع دو می باشد نشان داد که این عصاره از پتانسیل خوبی در مهار فعالیت این آنزیم برخوردار است. قدرت مهارکنندگی این عصاره با افزایش غلظت آن افزایش یافت و (IC(50 این عصاره برای مهار آنزیم گلوکوزیداز ۲۱/۲g/ml بود. این در حالی بود که (IC(50 آکاربوز به عنوان یک ماده رفرنس ۱۵/۱g/ml بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.