ارزیابی محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل در چهارگونه جنس پایاور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل در چهارگونه جنس پایاور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل در چهارگونه جنس پایاور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل در چهارگونه جنس پایاور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل در چهارگونه جنس پایاور :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر به منظور ارزیابی تغیرات محتوی آلکالوییدکل، فلاونوییدکل، آنتوسیانین وغلظت کلروفیل در چهار گونه جنس پاپاور تحت تنش شوری و خشکی صورت گرفت. این تحقیق در سال ۱۳۹۵ در آزمایشگاه ژیومیکس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام پذیرفت. تیمارهای مورد استفاده در این تحقیق شامل تنش شوری با نمک ۱۰۰mM)NaCl)، تنش خشکی (۵۰ درصد ظرفیت زراعی) و تیمار شاهد (آبیاری نرمال) بودند. برای اندازه گیری ترکیبات از روش اسپکتروفتومتری استفاده شد. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که تنش های خشکی و شوری تاثیر معنی داری در سطح یک درصد بر روی محتوی آلکالوییدکل و فلاونوییدکل داشتند به طوری که بیشترین (۱/۹۱ جذب در هر گرم وزن تر) و کمترین (۱/۳۶ جذب در هر گرم وزن تر) مقدار آلکالویید کل به ترتیب مربوط به تنش خشکی و شاهد بود. تیمارهای مورد استفاده در این پژوهش اثرمعنی داری را در سطح یک درصد بر روی میزان آنتوسیانین نشان دادند. بر اساس نتایج مقایسه میانگین از نظر میزان آنتوسیانین بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری وجود داشت به طوری که بیشترین مقدار آنتوسیانین (۱/۵۲ جذب در هر گرم وزن تر) و کمترین مقدار آن (۱/۰۵ جذب در هر گرم وزن تر) به ترتیب مربوط به تنش خشکی و شاهد بود. گونه های مختلف مورد استفاده در این تحقیق تفاوت معنی داری از نظر آلکالوییدکل، آنتوسیانین و غلظت کلروفیل داشتند. در حالی که میزان فلاونوییدکل بین گونه های مختلف اختلافی را نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.