اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L) در شرایط گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L) در شرایط گناباد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L) در شرایط گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L) در شرایط گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و آلی بر برخی خصوصیات کمی گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L) در شرایط گناباد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کاربرد همزمان کودهای زیستی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیر (.Allium sativum L)، آزمایشی در سال زراعی ۹۵-۱۳۹۴ در مجتمع آموزش عالی گناباد به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه ی بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. کودهای آلی و شیمیایی مختلف شامل ۱- ورمی کمپوست، ۲- کود گاوی، ۳- کود شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و ۴- شاهد (عدم کاربرد کود) به عنوان عامل اصلی و ریزوباکترهای محرک رشد گیاه شامل ۱- نیتروکسین، ۲- بیوفسفر و ۳- شاهد (عدم کاربرد کود) به عنوان عامل اصلی و ریزوباکترهای محرک رشد گیاه شامل ۱- نیتروکسین، ۲- بیوفسفر و ۳- شاهد (عدم کاربرد کود) به عنوان فرعی مدنظر قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد جداگانه ی کود شیمیایی تاثیر چندانی در بهبود قطر سوخ نداشت، ولی استفاده ی همزمان از کود شیمیای و بیوفسفر منجر به افزایش ۱۸ درصدی قطر سوخ نسبت به شاهد شد. کاربرد همزمان نیتروکسین و کود گاوی وزن سوخک در بوته را ۴۱ درصد نسبت به کاربرد جداگانه ی نیتروکسین افزایش داد. کاربرد بیوفسفر به همراه کودهای ورمی کمپوست، گاوی و شیمیایی به ترتیب افزایش ۲۵، ۱۸ و ۱۵ درصدی عملکرد زیستی را نسبت به کاربرد جداگانه ی این کود سبب شد. بیشترین عملکرد اقتصادی (۵۱۵۸ کیلوگرم در هکتار) در تیمار کاربرد همزمان نیتروکسین و کود گاوی حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.