اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص های رشد رویشی و میزان اسانس در گیاه دارویی گشنیز (.Coriandrum satlvum L) در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص های رشد رویشی و میزان اسانس در گیاه دارویی گشنیز (.Coriandrum satlvum L) در شرایط گلخانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص های رشد رویشی و میزان اسانس در گیاه دارویی گشنیز (.Coriandrum satlvum L) در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص های رشد رویشی و میزان اسانس در گیاه دارویی گشنیز (.Coriandrum satlvum L) در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص های رشد رویشی و میزان اسانس در گیاه دارویی گشنیز (.Coriandrum satlvum L) در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور افزایش سبز شدن و استقرار گشنیز، بررسی روش های بهبود شاخص های سبز شدن و رشد رویشی این گیاه دارای اهمیت است. بدین منظور خصوصیات سبز شدن، رشد و میزان اسانس گیاه گشنیز در شرایط گلخانه تحت تاثیر پرایمینگ بذر مورد ارزیابی قرار گرفت. ازمایش به صورت طرح کاملا تصادفی و در ۴ تکرار اجراء گردید. اثر پرایمینگ بذر با استفاده از محلول های (Kcl, Cacl(2), KNO(3 و Nacl به عنوان تیمارهای هالوپرایمینگ در غلظت ۲۰۰ میلی اکی والان در لیتر و آب مقطر به عنوان تیمار هیدروپرایمینگ مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر پرایمینگ بذر روی خصوصیات سبز شدن و رشد رویشی گیاه و میزان اسانس تحت شرایط کنترل شده (گلخانه) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که پرایمینگ بذر اثر مثبتی روی صفات رشدی گشنیز داشت. درصد سبز شدن، خصوصیات رشدی گیاهچه ومیزان اسانس، بذور پرایم شده نسبت به شاهد برتری داشتند. پرایم بذر با (KNO(3، بیشترین تدثیر را در بهبود خصوصیات مختلف سبز شدن و رشد گشنیز داشت. نتایج مقایسه میانگین میزان اسانس در بین تیمارهای مختلف مورد مطالعه نشان داد که تیمارهای پرایمینگ (Cacl(2), KNO(3 و Kcl نسبت به تیمار شاهد باعث افزایش میزان اسانس شدند. بطوری که بیشترین درصد اسانس مربوط به تیمار (KNO(3 با میانگین ۰/۱۸ درصد بود. تیمار (KNO(3 توانست درصد اسانس را نسبت به تیمار شاهد، ۳۸/۸۹ درصد افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.