مطالعه ی خصوصیات هیدروژیولوژیکی سفره های آبدار با استفاده از لاگ های چاه نگاری (مطالعه ی موردی منطقه ی میاندوآب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ی خصوصیات هیدروژیولوژیکی سفره های آبدار با استفاده از لاگ های چاه نگاری (مطالعه ی موردی منطقه ی میاندوآب) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ی خصوصیات هیدروژیولوژیکی سفره های آبدار با استفاده از لاگ های چاه نگاری (مطالعه ی موردی منطقه ی میاندوآب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ی خصوصیات هیدروژیولوژیکی سفره های آبدار با استفاده از لاگ های چاه نگاری (مطالعه ی موردی منطقه ی میاندوآب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ی خصوصیات هیدروژیولوژیکی سفره های آبدار با استفاده از لاگ های چاه نگاری (مطالعه ی موردی منطقه ی میاندوآب) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

ضرایب هیدروژیولوژیکی از جمله مهمترین پارامترهای فیزیکی سفره های آبدار هستند که سرعت و مقدار حرکت آب را درداخل محیط متخلخل نشان می دهند. این ضرایب معمولا تا حدودی نشان دهندهی میزان آبدهی چاه می باشند. در این مقالهبرای تعیین ضرایب هیدرودینامیک سفره های موجود، از ۹ حلقه چاه حفر شده در منطقه استفاده شد. ابتدا عملیات چاه نگاریتوسط سوندهای الکتریکی در داخل هر چاه انجام شد. لاگ های رزستیویته، گامای طبیعی و پتانسیل خودزا با استفاده ازداده های بدست آمده از عملیات چاه نگاری رسم شدند. از طریق تفسیر لاگ های مذکور مقاطع لیتولوژی اطراف هر چاه رسمشد. با توجه به لیتولوژی، مقدار تخلخل و نفوذپذیری هر یک از لایه ها دیواره ی چاه ها لوله گذاری شدند، به طوریکه از لوله هایمشبک در مقابل لایه های تراوا و از لوله های ساده در مقابل لایه های ناتراوا استفاده شد. سپس به منظور تعیین ضرایبهیدرودینامیک سفره ها آزمایش پمپاژ در هر چاه انجام شد و با استفاده از روش ژاکوب قابلیت انتقال و هدایت هیدرولیکی برایهر چاه بدست آمد و مشخص شد که سفره ی مربوط به چاه کمربندی بیشترین و سفره ی مربوط به چاه نصیرکندی کمترینمقدار قابلیت انتقال و هدایت هیدرولیکی را دارا می باشند. در نهایت به منظور مشخص کردن ضرایب هیدرودینامیک منطقه از ضرایب محاسبه شده ی تمامی چاه ها میانگین گرفته شد، به طوریکه ضریب قابلیت انتقال کل منطقه ی مورد مطالعه ۷۹۰/۷۲ متر مربع بر روز و هدایت هیدرولیکی ۱۹/۵۳ متر بر روز محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.