مطالعه اثرات تنش خشکی بر خصوصیات زراعی مورفولوژیکی و تعیین بهترین شاخص تحمل به خشکی در تعدادی از ارقام ذرت دانه ای (Zea mays L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات تنش خشکی بر خصوصیات زراعی مورفولوژیکی و تعیین بهترین شاخص تحمل به خشکی در تعدادی از ارقام ذرت دانه ای (Zea mays L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات تنش خشکی بر خصوصیات زراعی مورفولوژیکی و تعیین بهترین شاخص تحمل به خشکی در تعدادی از ارقام ذرت دانه ای (Zea mays L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات تنش خشکی بر خصوصیات زراعی مورفولوژیکی و تعیین بهترین شاخص تحمل به خشکی در تعدادی از ارقام ذرت دانه ای (Zea mays L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات تنش خشکی بر خصوصیات زراعی مورفولوژیکی و تعیین بهترین شاخص تحمل به خشکی در تعدادی از ارقام ذرت دانه ای (Zea mays L) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

افزایش بهره وری ذرت تحت شرایط تنش و شناسایی و معرفی ارقام و ژنوتیپ های متحمل به خشکی می تواندنقش بسزایی در جبران کاهش عملکرد ناشی از تنش خشکی داشته و به تولید اقتصادی این محصول کمککند. به منظور ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و شاخص های تحمل به تنش در هیبریدهای ذرت دانه ای تحت تنش خشکی، ۶ هیبرید سینگل کراس به نام ای SC709 ،SC704 ،SC703 ،SC500 ،SC400 و SC370 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار تحت شرایط تنش خشکی در مزرعه تحقیقات کشاورزی شهرستان بهارستان مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت اعمال تنش از مرحله رویشی (۷-۸ برگی) به بعد آبیاری به صورت ی دور در میان (هر چهارده روز ی بار) انجام شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که بینهیبریدها از نظر کلیه صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری وجود دارد. مقایسه میانگین هیبریدها نشان دادکه هیبرید سینگل کراس SC704 از نظر صفات تعداد کل برگ، طول بلال، تعداد دانه در ردیف بلال و عملکرد دانه نسبت به سایر هیبریدها برتر می باشد. برای ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ ها از شاخص های حساسیت به تنش (SSI)، میانگین هارمونیک (HM)، شاخص تحمل (TOL)، شاخص تحمل به تنش (STI) میانگین هندسی بهره وری (GMP)، شاخص بهره وری متوسط (MP) استفاده شد. شاخص های STI, GMP, MP و HM مناسب ترین شاخص ها جهت تعیین میزان تحمل به خشکی شناخته شدند. شاخص های مذکور بیشترین همبستگی را با عملکرد دانه در شرایط خشکی داشتند. به طور کلی این آزمایش نشان داد که هیبریدهای سینگل کراس SC400 و SC704 ذرت دانه ای نسبت به سایر هیبریدهای مورد بررسی از تحمل بیشتری نسبت به تنش خشکی در شرایط آب و هوایی بهارستان برخوردار می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.