غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

فناوری پالس اشعه ماوراء بنفش، همچنین در به عنوان نور پالسی با شدت بالا ، نور پالسی یا نور پالسی سفیدنامیده می شود، شامل استفاده از اوج قدرت نور پالسی در زمان کوتاه و طیف گسترده ای از اشعه ماوراء بنفش باطول موج مادون قرمز است. پالس اشعه ماوراء بنفش با شدت زیادی آزاد شده است، حدود ۲۰۰۰۰ بار بیشتر ازنور خورشید بر سطح زمین است و بسیار موثرتر از کشتن توسط دستگاه های UV مداوم است. گزارش شدهاست که این فن آوری توانایی غیر فعال کردن طیف گسترده ای میکروارگانیسم های فساد و بیماری زا (باکتریهای رویشی، اسپور باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها) را دارد. این مقاله به بررسی غیر فعال سازی میکروارگانیسمها در صنایع غذایی با استفاده از پالس اشعه ماوراء بنفش می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.