تولید سوسیس با بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره ی پوست انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید سوسیس با بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره ی پوست انار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید سوسیس با بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره ی پوست انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید سوسیس با بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره ی پوست انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید سوسیس با بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره ی پوست انار :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

گوشت و فرآورده های آن از جمله منابع با ارزش پروتیینی در ارتباط با تغذیه بشر به شمار می روند. یکی از عواملی که موجب تولید طعم نامطلوب و کاهش کیفیت محصولات گوشتی می شود. اکسیداسیون چربی است. این اکسیداسیون ناشی از تخریب ویتامین های محلول در چربی و اسید چرب غیر اشباع می باشد. امروزه با توجه به خطرات موجود در استفاده از نگهدارنده های مصنوعی از جمله در محصولات گوشتی، کاربرد نگه دارنده های طبیعی افزایش یافته است. از جمله نگهدارنده اهی طبیعی میوه انار است. پودر پوست انار با دارا بودن میزان بالای مواد آنتی اکسیدانی مانند آنتوسیانین ها، فلوونوییدها، اسید آسکوربیک و فولیک اسید، می تواند به عنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی فرآوری شده مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین، هدف این پژوهش تعیین وضعیت پلی فنولیک و ویژگی های آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی پودر پوست انار از نظر کاربرد به عنوان یک ماده طبیعی آنتی میکروبیال در صنعت غذایی است و همچنین بررسی روند بومی سازی پودر پوست انار در محصولات گوشتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.