اثرمحلول پاشی نانواکسید آهن و روی بر بهبود عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک ماش (.Vigna radiate L) و ارتباط آن با عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرمحلول پاشی نانواکسید آهن و روی بر بهبود عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک ماش (.Vigna radiate L) و ارتباط آن با عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرمحلول پاشی نانواکسید آهن و روی بر بهبود عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک ماش (.Vigna radiate L) و ارتباط آن با عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرمحلول پاشی نانواکسید آهن و روی بر بهبود عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک ماش (.Vigna radiate L) و ارتباط آن با عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرمحلول پاشی نانواکسید آهن و روی بر بهبود عناصر غذایی و نسبت مولی اسید فیتیک ماش (.Vigna radiate L) و ارتباط آن با عملکرد بیولوژیکی و اقتصادی :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی نانوذرات آهن و روی بر عملکرد و بهبود جذب عناصر غذایی گیاه ماش (.Vigna radiate L) رقم گوهر آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی در منطقه لومار استان ایلام در سال ۱۳۹۵ انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل چهار سطح نانو ذرات اکسید آهن (۰، ۵، ۱۰ و ۲۰ گرم در لیتر) و نانوذرات اکسید روی در سه سطح (۰، ۵ و ۱۰ گرم در لیتر) بود. محلول پاشی در مرحله ساقه دهی صورت گرفت و مراقبت های لازم در طول دوران داشت به عمل آمد. نتایج تجزیه واریانس شان داد که اثر محلول پاشی نانو اکسید آهن و روی تاثیر معنی داری بر صفات ارتفاع بوته، وزن نیام، تعداد نیام در بوته، تعداد گره در ساقه اصلی، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، غلظت آهن و روی و نسبت مولی اسید فیتیک دانه داشت. بیشترین عملکرد زیستی (۳۵۸۸/۱۸ کیلوگرم در هکتار) و اقتصادی حامد شد و به عنوان بهترین تیمار شناسایی شد. همچنین با افزای شمحلول پاشی نانواکسید روی از صفر به ۱۰ گرم در لیتر، اسید فیتیک دانه به طور معنی داری از ۱۸/۷ به ۴/۳ نسبت مولی کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.