اثرات سطوح مختلف کود زیستی ورمیکمپوست و نیتروکسین بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis. L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف کود زیستی ورمیکمپوست و نیتروکسین بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis. L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف کود زیستی ورمیکمپوست و نیتروکسین بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis. L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف کود زیستی ورمیکمپوست و نیتروکسین بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis. L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف کود زیستی ورمیکمپوست و نیتروکسین بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis. L) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

استفاده از کودهای بیولوژیک در کشاورزی به منظور حفظ و پایداری تنوع زیستی در کشاورزی می باشد. به منظوربررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست و نیتروکسین بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula officinalis L) آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در سال ۹۴-۱۳۹۳ در گلخانه روباز دانشکده کشاورزی، دانشگاه گنبد کاووس اجرا گردید. فاکتور اول تیمار کودی ورمی کمپوست در ۶ سطح صفر، ۱۰%، ۲۰%، ۴۰%، ۷۰% و ۱۰۰% ورمی کمپوست و فاکتور دوم کود بیولوژیکی نیتروکسین که شامل دو سط تلقی (۲۵ میلی لیتر در هر کیلو گرک خاک) و عدم تلقیح نیتروکسین بود و کاشت بذور در گلدان های با ظرفیت ۵ کیلوگرم انجام شد. براساس نتایج تجزیه واریانس صفات کلروفیل a، کلروفیل b و وزن گل در گلدان در هر سه تیمار نیتروکسین، ورمی کمپوست و نیتروکسین با تلقیح ورمی کمپوست در سطح احتمال یک درصد معنی دار شدند. صفات تعداد گل در گلدان و کلروفیل کل در تیمارهای ورمی کمپوست و ورمی کمپوست با تلقیح نیتروکسین در سطح احتمال یک درصد معنی دار شدند. کلروفیل کل در تیمار نیتروکسین در سط احتمال پنج درصد معنی داری به دست آمد و تعداد گل در گلدان درتیمار نیتروکسین در هیچ کدام از سطوح معنی دار نشد. براساس نتایج مقایسه میانگین تعداد گل در گلدان و وزنگل در گلدان بیشترین عملکرد را در تیمار ۷۰ % ورمی کمپوست بدون عدک تلقی نیتروکسین و کمترین عملکرد در تیمار بدون ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسین به دست آمد. بیشترین عملکرد کلروفیل a و کل در تیمار ۱۰% ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسین به دست آمد وکمترین مقدار کلروفیل a و کل مربوط به تیمار ۲۰% ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسین به دست آمد. بیشترین مقدار کلروفیل b مربوط به ترمار ۱۰% ورمی کمپوست بدون تلقی نیتروکسین و کمترین مقدار مربوب به تیمار ۱۰۰ % ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسین می باشد. باتوجه به نتایج به دست آمده ۱۰ % ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسین و ۲۰ % ورمی کمپوست با تلقی نیتروکسینرا می توان به عنوان تیمار مناسب در تولید گیاه دارویی همیشه بهار پیشنهاد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.