نقش مدیریت استراتژیک پسماندها در توسعه پایدار اکولوژیکی صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش مدیریت استراتژیک پسماندها در توسعه پایدار اکولوژیکی صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش مدیریت استراتژیک پسماندها در توسعه پایدار اکولوژیکی صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش مدیریت استراتژیک پسماندها در توسعه پایدار اکولوژیکی صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش مدیریت استراتژیک پسماندها در توسعه پایدار اکولوژیکی صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

لزوم خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک و تامین امنیت غذایی در کشور از اهم ضروریات در هزاره سوم محسوب می شود، که در این راستا، کاهش ضایعات، یکی از عوامل مهم در افزایش تولید و کاهش واردات محسوب می گردد. واقعیت آنست که افزایش فشار بر منابع موجود غذایی جهان در حال شکل دادن نا آرامی های گسترده اجتماعی و سیاسی در داخل برخی از کشورهاست و بیم آن می رود که در صورت تداوم این روند، درآینده شاهد آغاز جنگ میان کشورها نیز باشیم. اما اغلب کشورهای جهان به شدت نسبت به این مسیله بی توجه هستند و گویا اهمیت بالقوه مسیله امنیت غذایی را برای ادامه حیات خود جدی نمی دانند. با توجه به رشد روزافزون صنایع و محصولات مختلف، محصولات فرعی و ضایعات زیادی حاصل می شود که می توان با استفاده از روش های مختلف از آنها محصولاتی با ارزش تولید کرد. در صنایع غذایی نیز این مساله صادق می باشد.با توجه به مفهوم توسعه پایدار، بکاربستن آن در زندگی روزمره، به خودی خود موجب بوجود آمدن نیاز به برنامه ریزی استراتژیک برای سازمان ها، شرکت ها و صنایع گوناگون در جهت برآورده ساختن ملزومات و گام برداشتن به سوی این توسعه، می گردد. در این مقاله با تعریف توسعه پایدار و منطبق ساختن آن بر عملکرد صنایع غذایی به بررسی سمت و سوی عملکرد این صنعت در قبال توسعه پایدار می پردازیم. یک الگوی استراتژیک برای سبز نمودن صنایع غذایی ارایه شده است که با بازیابی و استفاده مجدد از پسماندهای صنایع غذایی و تولید محصولاتی با ارزش افزوده و تهیه ضوابط و استانداردهای ویژه و بهره گیری از فناوری های نوین، می توان تا حد مناسبی جهت گیری صنایع غذایی در قبال توسعه پایدار و مدیریت بازیافت بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.