مکانیابی انبارهای شرکت توزیع برق با قابلیت تخریب و زمان و هزینه فازی مثلثی در شرایط وقوع حوادث پیش بینی نشده ( مطالعه موردی: شرکت توزیع برق مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکانیابی انبارهای شرکت توزیع برق با قابلیت تخریب و زمان و هزینه فازی مثلثی در شرایط وقوع حوادث پیش بینی نشده ( مطالعه موردی: شرکت توزیع برق مازندران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکانیابی انبارهای شرکت توزیع برق با قابلیت تخریب و زمان و هزینه فازی مثلثی در شرایط وقوع حوادث پیش بینی نشده ( مطالعه موردی: شرکت توزیع برق مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیابی انبارهای شرکت توزیع برق با قابلیت تخریب و زمان و هزینه فازی مثلثی در شرایط وقوع حوادث پیش بینی نشده ( مطالعه موردی: شرکت توزیع برق مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکانیابی انبارهای شرکت توزیع برق با قابلیت تخریب و زمان و هزینه فازی مثلثی در شرایط وقوع حوادث پیش بینی نشده ( مطالعه موردی: شرکت توزیع برق مازندران) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

یکی از مسایل مهم پیش روی شهرهای جهان موضوع سوانح طبیعی است. سانحه یا بحران، واقعه ای ناگهانی است که با آسیب های انسانی و مادی گسترده و یا زمینه بروز این گونه آسیب ها همراه بوده و نیازمند انجام اقدامات فوری است. تحقیق حاضر از دو سناریو تشکیل شده است. در سناریوی اول با ارایه مدلی پوششی و اجرای دوگانه ی این مدل سعی می شود که انبارهای کوچک و انبارهای بحران شرکت توزیع به مکان های نامزد تخصیص داده شوند به طوری که پوشش مورد نظر بیشترین شود. در سناریوی دوم با در نظر گرفتن زمان و هزینه فازی مثلثی و با ارایه یک مدل دو هدفی سعی می شود که در صورت تخریب انبارهای جزء و انبارهای بحران تخصیص داده شده در کمترین زمان و هزینه بهترین سیاست تعمیر یا جایگزینی انبارها، اتخاذ شود. سپس با ارایه یک روش ابتکاری مدل سناریوی اول حل و جواب مدل سناریوی اول به عنوان ورودی سناریوی دوم در نظر گرفته می شود. مدل سناریوی دوم را با روش برنامه ریزی آرمانی فازی حل می کنیم و با چند مساله به اعتبارسنجی مدل می پردازیم. سپس با در نظر گرفتن استان مازندران به عنوان نمونه فرضی، در ابتدا با استفاده از مدل سناریوی اول مکان های انبارهای جزء و انبارهای بحران را تعیین نمودیم و در ادامه یک سانحه طبیعی در استان در نظر گرفته شد و برای انبارهای تخصیص داده شده در سناریوی اول، بهترین سیاست تعمیر یا جایگزینی را با استفاده از مدل سناریوی دوم تعیین مینماییم تا با این سیاست اتخاذ شده، در کمترین زمان و هزینه عملیات جبران آسیب های ناشی از سانحه را انجام دهیم. با توجه به نتایج بدست آمده مشخص شد که مدل دو سناریویی یشنهادی در این مقاله، زمان و هزینه به مراتب کمتری برای کمکرسانی نسبت به آنچه که در واقعیت رخ داده است، داراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.