بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و اولویت بندی مولفه های آن در بین کارکنان پرستاری ( نمونه موردی: بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و اولویت بندی مولفه های آن در بین کارکنان پرستاری ( نمونه موردی: بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و اولویت بندی مولفه های آن در بین کارکنان پرستاری ( نمونه موردی: بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و اولویت بندی مولفه های آن در بین کارکنان پرستاری ( نمونه موردی: بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و اولویت بندی مولفه های آن در بین کارکنان پرستاری ( نمونه موردی: بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش بررسی وضعیت توانمندی روانشناختی و الویت بندی مولفه های آن می باشد. این تحقیق به شیوه توصیفی از نوع همبستگی انجام شده است و جامعه آماری شامل کارکنان پرستاری بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان می باشد، که ( ۱۳۲ نفر) از این افراد به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده بودند به پرسشنامه توانمندسازی روانشناختی جواب دادند. پایایی پرسشنامه ها از طریق آلفای کرنباخ مورد تایید قرار گرفت، همچنین پرسشنامه ها با روایی محتوایی بالا تهیه شدند. داده های بدست آمده با استفاده از نرمافزار Spss و آزمون های t، همبستگی پیرسون و فریدمن مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اولا سطح توانمندی روانشناختی و مولفه هایش ( احساس شایستگی، احساس استقلال، احساس معناداری، احساس موثر بودن و احساس اعتماد میان همکاران) مطلوب می باشد، ثانیا تمامی روابط بین توانمندسازی روانشناختی و عناصرش مثبت معنادار می باشد و در انتها با توجه به نظرات پاسخ دهندگان عناصر توانمندسازی روانشناختی دارای اهمیت یکسان نمی باشد و احساس شایستگی در بالاترین اولویت قرار داد. براساس یافته ها و روابط بین متغیرهای تحقیق، توانمندسازی روانشناختی و عناصرش دارای اهمیت بالایی می باشند، بنابراین باید در تجزیه و تحلیل های سازمانی، مدیران و مجریان سیستم بهداشتی باید این متغیرها را مد نظر قرار دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.