تاثیر چهار هفته تمرینات ایزومتریک هند گریپ بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پر فشارخونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر چهار هفته تمرینات ایزومتریک هند گریپ بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پر فشارخونی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر چهار هفته تمرینات ایزومتریک هند گریپ بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پر فشارخونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر چهار هفته تمرینات ایزومتریک هند گریپ بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پر فشارخونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر چهار هفته تمرینات ایزومتریک هند گریپ بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پر فشارخونی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: محققین در بسیاری از مطالعات، دومین عامل خطرزا و شایع در بروز بیماری های عروق کرونری قلب (CAD) و انفارکتوس قلبی را پس از سیگار کشیدن، عارضه پرفشارخونی می دانند. هدف از انجام تحقیق حاضر، بررسی تاثیر چهار هفته فعالیت ایزومتریک هندگریپ (IHG) بر میزان مقاومت عروق محیطی و فشارخون در زنان مبتلا به پرفشارخونی است.روش بررسی: بدین منظور زن میان سال با دامنه سنی ۵۵-۴۰ سال به طور تصادفی انتخاب شدند. برنامه تمرینی شامل چهار دوره دو دقیقه ای آزمون (IHG) با یک دقیقه استراحت بین هر دوره بود که سه روز در هفته و به مدت چهار هفته به طول می انجامید. از روش سونوگرافی داپلر برای اندازه گیری مقاومت عروقی استفاده شد. ارزیابی داده ها با استفاده از آزمون t وابسته انجام شد.نتایج: طبق نتایج به دست آمده، تغییرات معنی داری در میزان فشارخون سیستولیک (p=0.006) دیاستولیک (p=0.001) پس از ۴ هفته تمرین مشاهده شد اما تفاوت معنی داری در میزان مقاومت عروقی (p=0.66) مشاهده نشد.نتیجه گیری: به نظر میرسد فعالیت ورزشی (IHG) می تواند سبب کاهش فشارخون در بیماران مبتلا به پرفشارخونی (۲۴ ساعت پس از آخرین جلسه تمرینی) شود. همچنین مشخص گردید کاهش فشارخون، همیشه همراه با کاهش مقاومت عروقی نیست و ممکن است عوامل موثر دیگری در این زمینه نقش داشته باشند.

کلید واژه: تمرین ایزومتریک هندگریپ، مقاومت محیطی عروق، فشارخون سیستولیک و دیاستولیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.