ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

شرایط مختلف شامل دما های ۶۵ و ۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵ و ۱۵ دقیقه، حمام فراصوت به مدت ۱۵ و ۳۰ دقیقه و پروب فراصوت به مدت ۱۰ دقیقه جهت پیش تیمار سر ماهی سر گنده پرورشی، سر ماهی کپور آب شور و ماهی کیلکا آب شور استفاده شد. به منظور تعیین میزان ارزش غذایی روغن هر یک از نمونه های اولیه، ترکیب اسید چرب آنها تعیین گردید. همچنین، آزمایش های مختلف شامل بازدهی روغن، عدد یدی، عدد پراکسید، جذب فرابنفش در طول موج های ۲۳۳ و ۲۶۸ نانومتر روی روغن حاصل از تیمار های مختلف انجام گرفت. از نظر مقدار اسید های چرب ضروری، روغن کیلکا به عنوان غنی ترین (p<0.05) نمونه تعیین شد. بیشترین (p<0.05) بازدهی روغن و عدد یدی برای نمونه های پیش تیمار شده در دمای ۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه و پیش تیمار شده با پروب فراصوت حاصل شدند. بالا ترین مقادیر (p<0.05) عدد پراکسید، عدد دی ان مزدوج و عدد تری ان مزدوج برای نمونه های پیش تیمار حرارتی به ویژه نمونه های پیش تیمار شده در دمای ۸۵ درجه سانتی گراد ثبت شد. مشخص شد انرژی فراصوت با توجه به اثر معنی دار (p<0.05) بر بازدهی و عدد یدی روغن حاصل و عدم تغییر معنی دار شاخص های اکسایش بررسی شده نسبت به نمونه های شاهد، روش مناسبی برای بهبود شرایط استخراج روغن ماهی به روش مرسوم است که طی آن تنها از دمای بالا (حدود ۹۵ درجه سانتی گراد) و زمان طولانی (معمولا یک ساعت) استفاده می شود. بنابراین می توان از این انرژی جهت پیش تیمار مواد مصرفی و کاهش دما و زمان فرایند استفاده نمود.

کلید واژه: روغن ماهی، پیش تیمارهای حرارتی و فراصوت، ترکیب اسید چرب، عدد یدی، وضعیت اکسایش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.