عنوان فارسی: تاثیر پذیرش نظریه انقلاب نسبت در احکام تداخل عده (عنوان عربی: قبول نظریه انقلاب النسبه و أثرها علی أحکام تداخل العدتین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تاثیر پذیرش نظریه انقلاب نسبت در احکام تداخل عده (عنوان عربی: قبول نظریه انقلاب النسبه و أثرها علی أحکام تداخل العدتین) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تاثیر پذیرش نظریه انقلاب نسبت در احکام تداخل عده (عنوان عربی: قبول نظریه انقلاب النسبه و أثرها علی أحکام تداخل العدتین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تاثیر پذیرش نظریه انقلاب نسبت در احکام تداخل عده (عنوان عربی: قبول نظریه انقلاب النسبه و أثرها علی أحکام تداخل العدتین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تاثیر پذیرش نظریه انقلاب نسبت در احکام تداخل عده (عنوان عربی: قبول نظریه انقلاب النسبه و أثرها علی أحکام تداخل العدتین) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فقه و حقوق خانواده (ندای صادق)

تعداد صفحات :۲۵

چکیده فارسی:
در مصادیق متعدد برای عده زن، اگر دو سبب وجود داشته باشد، محل اختلاف است که عده ها تداخل می کنند و رعایت یک عده بر زن واجب و لازم است؛ یا این که عده ها تداخل نمی کنند؟ این اختلاف ناشی از تعارض ادله است. از سوی دیگر، زمانی که بین دو دلیل، تعارض مستقری وجود داشته باشد و دلیل سومی با ورود خود این نسبت را به عموم و خصوص مطلق تغییر دهد، در کیفیت رفع تعارض نظر واحدی وجود ندارد. برخی از اصولیان، کبرای انقلاب نسبت را قبول ندارند و برخی آن را پذیرفته اند؛ برخی دیگر هم با توجه به دلیل سوم و با شرایطی آن را مورد پذیرش قرار داده اند. در این مقاله که با شیوه تحلیلی و با تکیه بر منابع دست اول فقهی و اصولی به انجام رسیده است، تبیین می شود که یکی از خاستگاه های اختلاف در احکام تداخل عده، اختلاف در پذیرش نظریه فوق می باشد؛ بدین معنی که با پذیرش نظریه و سنجش گروه اول از ادله متعارض با گروه دوم، نسبت آن با گروه سوم از ادله تغییر می‎کند و از تباین به عموم و خصوص مطلق تبدیل می شود و امکان تخصیص و جمع دلالی فراهم می آید.
چکیده عربی:
ثمه مصادیق عدیده تؤدی إلی تداخل العده للمرأه و فی حاله تداخل العدتان مع بعضهما البعض، هل یجب علی المرأه الإلتزام بعده واحده، أم أنهما لا تتداخلان، و هذا الخلاف ناجم عن التعارض بین الأدله. ومن جهه أخری عندما یکون التعارض بین الدلیلین من نوع التعارض المستقر یوجد دلیل ثالث یبدل هذه النسبه بین الدلیلین(أی التعارض المستقر) إلی العموم و الخصوص المطلق فلا یوجد اتفاق فی الآراء حول رفع هذا التعارض. بعض الأصولیین لایقبلون المقدمه الکبری لقضیه انقلاب النسبه و البعض الآخر یقبلونها و الفریق الثالث یقبلونها لکن بعد وضع بعض الشروط و نظراً إلی ماهیه الظروف للدلیل الثالث. قامت هذه المقاله توضیح ذلک باستخدام الطریقه التحلیلیه و التمتع بالمصادر الفقهیه و الأصولیه الأصیله فی أن واحداً. من عوامل اختلاف الآراء فی الأحکام المرتبطه بتداخل العدتین یرجع إلی قبول نظریه انقلاب النسبه أو عدم قبولها؛ بمعنی أنه بعد قبول هذه النظریه و القیاس بین الفریق الأول من الأدله المتعارضه مع الفریق الثانی تتغیر النسبه فیما بین الفریقین من الأدله مع الفریق الثالث، من التباین إلی العموم و الخصوص المطلق، تتوفر إمکانیه التخصیص و الجمع الدلالی.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: انقلاب نسبت، تعارض، عده، طلاق بائن، طلاق رجعی، تداخل عده (کلیدواژه عربی: إنقلاب النسبه، تعارض الأدله، العده، الطلاق البائن، الطلاق الرجعی، تداخل العدتین)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.