ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

در دهه گذشته تلاش زیادی جهت به کارگیری پوشش های زیست تخریب پذیر به جای پلیمرهای سنتزی صورت گرفته است. در این تحقیق از ژلاتین برای تولید فیلم خوراکی استفاده شد و جهت تقویت خصوصیات مثبت و تضعیف ویژگی های منفی سطوح مختلفی از کربوکسی متیل سلولز (CMC) 0 و ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ و ۱۰۰ درصد (وزنی/ وزنی) در فرمولاسیون به کار رفت و خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های تولیدی مورد ارزیابی و مطالعه قرار گرفت و در نهایت فرمولاسیون بهینه انتخاب شد. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون شفافیت فیلم های بدست آمده مشخص شد که بیشترین شفافیت مربوط به فیلم حاوی ۱۰۰ درصد CMC و کمترین شفافیت مربوط به فیلم ۱۰۰ درصد ژلاتین بود. افزایش درصد ژلاتین تاثیر معنی دار (p<0.05) و هم سو بر روی حلالیت فیلم تولیدی داشت در صورتی که با افزایش سهم CMC در فیلم این صفت کاهش پیدا کرد. ارزیابی نتایج مربوط به نفوذ بخار آب که یکی از مولفه های مهم در صنایع بسته بندی است نشان داد که با افزودن CMC به فرمولاسیون فیلم تولیدی در برابر نفوذ بخار آب مقاومت بیشتری از خود نشان داد. ژلاتین به شدت باعث کاهش درصد کشش فیلم شد در صورتی که افزودن CMC نتیجه عکس داد. از طرف دیگر با افزایش درصد ژلاتین مقاومت به کشش به صورت معنی داری زیاد شد ولی افزایش سهم CMC باعث کاهش مقاومت اولیه کشش شد. در نهایت بهینه سازی آمار و ارقام این تحقیق نشان داد که بهترین فیلم مربوط به نمونه ای بود که نسبت ژلاتین به CMC در آن ۵۰.۵۰ بود.

کلید واژه: فیلم، ژلاتین، کربوکسی متیل سلولز، ویژگیهای مکانیکی، نفوذ بخار آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.