تاثیر اتمسفر اصلاح شده و نوع بسته بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اتمسفر اصلاح شده و نوع بسته بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اتمسفر اصلاح شده و نوع بسته بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اتمسفر اصلاح شده و نوع بسته بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اتمسفر اصلاح شده و نوع بسته بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

نان مهم ترین پایه غذای مردم ایران و جهان به شمار می رود. نان تست از انواع نان های حجیم است. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعده صبحانهمصرف می شود. با استفاده از بسته بندی مناسب می توان کیفیت ماده غذایی را تا حد زیادی حفظ نمود. یکی از روش های بسته بندی مواد غذایی استفاده از اتمسفر اصلاح شده هست. در مطالعه حاضر هدف بررسی تاثیر اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت و زمان ماندگاری نان تست در زمان نگهداری ۱۴ روز (دمای ۲۵±۱ سانتی گراد) در اتمسفرهای اصلاح شده با میزان ۸۰% دی اکسید کربن+۲۰% نیتروژن، ۶۰% دی اکسید کربن+۴۰% نیتروژن و اتمسفر هوای طبیعی که به ترتیب H3، H2،H1 نامیده شدند، با استفاده از فیلم های دولایه پلی اتیلنی- پلی پروپیلن F3 که در کارخانه مورداستفاده قرار می گیرد، فیلم های سه لایه رویه آلومینیومی، پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی در یک طرف و دولایه شفاف پلی اتیلنی- پلی پروپیلنی در طرف دیگر F2 و فیلم های سه لایه رویه آلومینیومی، پلی اتیلنی – پلی پروپیلنی به صورت بسته بندی کامل (تماما رویه آلومینیومی) F1 بوده است. با استفاده از عکس برداری با میکروسکوپ الکترونی SEMخصوصیات نان تست در نمونه های قابل استفاده در مدت زمان نگهداری بررسی شد. نتایج بررسی ها نشان داد برش های نان تست دربسته بندی F2 و اتمسفر اصلاح شده H2 طی مدت زمان نگهداری ۱۴ روز به استثناء درصد بسیار کمی بیاتی هیچ گونه آلودگی میکروبی، کاهش رطوبت و خصوصیات حسی نامطلوبی نداشته و کاملا قابل استفاده بود.

کلید واژه: نان تست، بسته بندی، اتمسفر اصلاح شده، جنس بسته بندی، بیاتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.