تاثیر شرایط عصاره گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط عصاره گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط عصاره گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط عصاره گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط عصاره گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

در عصاره گیری به روش های متداول از جمله سوکسله نیاز به صرف زمان طولانی و احتمال آسیب به ترکیبات حساس به حرارت وجود دارد. در این پژوهش روش مدرن فراصوت با روش متداول سوکسله در عملکرد و بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه مورد مقایسه قرار گرفتند. در روش سوکسله از دمای ۸۵ درجه سلسیوس و زمان ۲۴۰ دقیقه و در روش فراصوت از دو سطح دما (۴۰ و ۶۰ درجه سلسیوس)، سه سطح زمان (۱۵، ۳۰ و ۴۵ دقیقه) و سه سطح توان (۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ وات) استفاده گردید. نتایج نشان دادند که بیشترین میزان عملکرد عصاره در (۴۵ دقیقه، ۶۰ درجه سلسیوس و ۳۰۰ وات) برابر ۸.۷۹ گرم عصاره خشک در ۱۰۰ گرم دانه رازیانه مشاهده گردید که اختلاف معنی داری با روش سوکسله نداشت. همچنین ۳.۹ درصد عصاره خشک بیشتری در مقایسه با روش سوکسله استخراج گردید. بیشترین میزان ترکیبات فنولی در (۴۵ دقیقه، ۶۰ درجه سلسیوس و ۲۰۰ وات) به میزان ۳.۱۵ میلی گرم در میلی لیتر عصاره دانه رازیانه حاصل گردید که اختلاف معنی داری با روش سوکسله داشت و باعث افزایش ۵۰.۸ درصدی ترکیبات فنولی نسبت به روش سوکسله گردید. بیشترین درصد مهار رادیکال آزاد DPPH در (۱۵ دقیقه، ۶۰ درجه سلسیوس و ۳۰۰ وات) معادل ۹۸.۸۸ درصد مشاهده گردید که اختلاف معنی داری با روش سوکسله نداشت و روش سوکسله تنها باعث افزایش ۰.۱۸ درصد مهار رادیکال آزاد در مقایسه با روش فراصوت گردید که در مقایسه با زمان و دمای پایین روش فراصوت بسیار ناچیز است و بدین ترتیب برتری روش فراصوت به اثبات رسید.

کلید واژه: فراصوت، ترکیبات فنولی، رازیانه، سوکسله، DPPH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.