بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β– گلوکان جو دوسر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β– گلوکان جو دوسر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β– گلوکان جو دوسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β– گلوکان جو دوسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β– گلوکان جو دوسر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۲۰

در این پژوهش اثر صمغ زانتان بر بافت و سایر ویژگی های ماست سین بیوتیک مورد مطالعه قرار گرفت. اثرات پنج متغیر صمغ زانتان (۰.۵، ۱۱ و ۱.۵ %)، چربی شیر شتر (۰، ۲.۵ و ۵%)، b- گلوکان به عنوان عامل پری بیوتیک (۰، ۱ و ۲%) و میزان تلقیح باکتری های پروبیوتیک (استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی و بولگاریکوس) (۰.۵، ۱ و ۱.۵%) در روزهای اول، هفتم و چهاردهم پس از تولید بررسی شد. بر اساس نتایج بدست آمده، افزایش صمغ زانتان و درصد چربی شیر مصرفی موجب افزایش گرانروی محصول تولیدی می گردد، در حالیکه میزان تلقیح باکتری های پروبیوتیک تاثیر معکوس بر تغییرات گرانروی دارد. با افزایش میزان b- گلوکان (۲%) و تلقیح باکتری های پروبیوتیک (۱.۵%) در شیر شتر کم چرب تعداد قابل توجهی (cfu/mL 107×۹) باکتری های پروبیوتیک در روز های اولیه تولید، زنده و قابل مصرف هستند. اسیدیته ماست سین بیوتیک تولیدی رابطه مستقیمی با تغییرات b- گلوکان و مقدار تلقیح آغازگر دارد و در صورتیکه از شیر کم چرب استفاده شود، با گذشت زمان اسیدیته روند افزایشی خواهد داشت. طبق نتایج، تیمار بهینه جهت تولید ماست سین بیوتیک از شیر شتر به همراه بهینه صمغ زانتان (۱.۵ %)، b- گلوکان (۲ %)، باکتری پروبیوتیک (۱.۲۳ %) و حداقل درصد چربی (۰.۷۲ %) در حداکثر زمان ماندگاری (۸ روز) شاهد حداکثر گرانروی (۱۶۹۳۸.۸ سانتی پواز)، ظرفیت نگهداری آب (۱۰۰%) و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک (cfu/mL 80×۱۰۶) بودیم. با اعمال شرایط ذکر شده ماست تولیدی دارای بهینه pH (2.4) و اسیدیته (۹.۳۶ گرم بر لیتر) بوده و حداقل درصد آب اندازی (۰%) مشاهده گردید. به طور کلی محصول تولیدی با ویژگی های مطلوب، دارای مقبولیت مناسبی در بین مصرف کنندگان می باشد.

کلید واژه: ماست سین بیوتیک، شیر شتر، صمغ زانتان، β – گلوکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.