مدل سازی و بهینه سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی و بهینه سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی و بهینه سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی و بهینه سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی و بهینه سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۷

امروزه کاربرد پلیمرهای طبیعی زیست تخریب پذیر از جمله پروتئین ها و پلی ساکاریدها در تهیه نانو ذرات در صنایع غذایی و دارویی مورد توجه خاصی قرار گرفته است. این پژوهش با هدف مدلسازی و بهینه سازی تولید نانوکمپلکس های سه جزئی پروتئین، پلی ساکارید و امولسیفایر کوچک مولکول و بررسی پایداری آنها با استفاده از طرح Box-Behnken انجام گرفت. برای هر پاسخ با استفاده از آنالیز رگرسیون خطی چندگانه، مدل های چند جمله ای درجه دوم به دست آمد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که مدلهای همه پاسخ ها بسیار معنی دار بودند (p<0.0001) همچنین همه مدلهای پیش بینی شده دارای ضرایب تبیین و تبیین اصلاح شده بالایی بودند که تضمین کننده برازش رضایت بخش مدلهای رگرسیون به داده-های آزمایشی است. با استفاده از روش تابع مطلوبیت شرایط فرآوری بهینه بر حسب غلظت سدیم کازئینات (۰.۱۵%)، غلظت صمغ عربی (۰.۵۴%)، غلظت تویین ۲۰ (۰.۰۹%) و pH (4.97) بدست آمد. در این نقطه بهینه، اندازه ذرات (۶۸.۷۱ نانومتر)، اسپن (۰.۹۰)، کدورت (۰.۲۴)، رشد اندازه ذرات (۰.۰۳۴)، رشد توزیع اندازه ذرات (۰.۰۰۳) و رشد کدورت نانوکمپلکس ها (۰.۰۱۶) بدست آمد. میزان تابع مطلوبیت بهینه سازی ۰.۸۷ بود که نشان دهنده برآورد شدن مطلوب اهداف می باشد. در نتیجه نانو ذرات بدست آمده را می توان به عنوان سیستم حامل مواد مغذی جهت استفاده در غذاهای عملگرا و محصولات نوشیدنی شفاف با pH پایین مورد استفاده قرار داد.

کلید واژه: نانو ذرات، بیوپلیمر، کدروت، پایداری، سطح پاسخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.