بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری های عامل فساد و مسمومیت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا علیه استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC: 6538)، انتروکوکوس فکالیس (ATCC: 21299)، سالمونلا تیفی موریوم (ATCC: 14028)و اشریشیا کلی (ATCC: 25922) می باشد. در این پژوهش اثر ضد باکتریایی عصاره ها با استفاده از روش انتشار در آگار بررسی شد. جهت تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی نیز روش میکرودایلوشن به وسیله الایزا و افزودن معرف تری فنیل تترازولیوم کلراید استفاده گردید. بیشترین قطر هاله بازداری در روش انتشار در آگار مربوط به عصاره های آبی و هیدروالکلی اندام های هوایی سالویا خراسانیکا در مقابل باکتریانتروکوکوس فکالیس بود. میزان MIC محاسبه شده در مورد عصاره های آبی و اتانولی اندام های هوایی باکتری های گرم مثبت معادل ۶۰ میلی گرم بر میلی لیتر و در مورد اشریشیاکلی معادل ۶۰ و ۱۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر و برای سالمونلا تیفی موریوم به ترتیب ۱۲۰ و ۲۴۰ میلی گرم بر میلی لیتر اندازه گیری شد. این مقدار برای عصاره های هیدروالکلی در مورد باکتری های گرم مثبت ۶۰ میلی گرم بر میلی لیتر و در مورد باکتری های گرم منفی برابر با ۱۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود.

کلید واژه: اثر ضد باکتریایی، انتشار در آگار، سالویا خراسانیکا، میکرودایلوشن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.