تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

زعفران از ادویه های گران قیمت جهان است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مهم ترین فرآیند پس از برداشت زعفران، خشک کردن کلاله های آن می باشد. در این تحقیق، خشک کردن زعفران با استفاده از روش پرتوتابی و هوای داغ در سه دمای ۶۰، ۷۰ و ۸۰°C و همچنین خشک کردن در دمای محیط (۲۵°C) بررسی و تاثیر این روش ها بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی زعفران مطالعه شد. داده های حاصل با استفاده از تجزیه واریانس و آزمون دانکن (p<0.05) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفتند. در روش پرتوتابی، دو غشاء مایلار با ضخامت ۰.۲۰ و ۰.۳۰ میکرومتر و شیشه پیرکس با ضخامت ۳ میلی متر استفاده شد. بر اساس نتایج آماری، در ارتباط با کاهش زمان فرآیند خشک کردن، روش پرتوتابی با غشاء ۰.۲۰ میکرومتر و خشک کن هوای داغ به ترتیب با میانگین زمان خشک شدن ۲۵.۲۸ و ۲۲.۲۸ دقیقه، بهترین روش ها بودند. از نظر حفظ مواد موثره زعفران یعنی پیکروکروسین، سافرانال و کروسین، به ترتیب با میانگین ۱۱۲.۸۳ E1%257nm، ۵۱.۷۹ E1%330nm و ۲۷۴.۷۶ E1%440nm ، نیز روش استفاده از شیشه پیرکس نسبت به سایر روش ها بهتر بود. در ارزیابی حسی نیز زعفران خشک شده توسط روش پرتوتابی با غشاء ۰.۲۰ میکرومتر دارای کیفیت بهتری از نظر ارزیاب ها بود. در کل با توجه به نتایج به دست آمده، استفاده از خشک کن پرتوتاب با غشاء ۰.۲۰ میکرومتر و دمای ۷۰°C در حفظ کیفیت و کاهش زمان فرآیند، بهتر از سایر تیمارها بود.

کلید واژه: زعفران، مواد موثره، خشک کردن، خشک کن پرتوتاب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.