بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی با روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی با روش سطح پاسخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی با روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی با روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی با روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

روش سطح پاسخ (RSM)، مجموعه ای از تکنیک های آماری و ریاضی برای طراحی آزمایش ها، مدل سازی، بهبود دادن و بهینه‎سازی فرایندها می باشد. هدف از مطالعه حاضر بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوه نسترن کوهی توسط RSM بود. بدین منظور، اثرات متغیرهای مستقل دما (۲۰، ۳۰ و ۴۰ درجه سانتی گراد)، غلظت محلول اسمزی (۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد وزنی/وزنی) و زمان آب گیری (۲، ۳ و ۴ ساعت) روی پاسخ ها یا متغیرهای وابسته شامل از دست دادن آب (WL)، جذب ماده جامد (SG) و کاهش وزن (WR) ارزیابی شد. نتایج نشان داد که همه مدل های به دست آمده برای WL،SG و WR برای توصیف داده های آزمایشی مناسب بودند. علاوه بر این، تابع مطلوبیت نشان داد که شرایط بهینه فرایند آب‎گیری اسمزی میوه نسترن‎کوهی شامل دمای محلول اسمزی ۳۱.۷۸ درجه سانتی‎گراد، غلظت محلول ۶۰ (درصد، وزنی/وزنی) و زمان آب گیری ۳ ساعت و ۵۹ دقیقه بود. تحت این شرایط، مقدار پارامترهای WL، SG و WR به ترتیب ۲۷.۳۸، ۳.۵۳ و ۲۳.۸۵ گرم به ازای ۱۰۰ گرم نمونه به دست آمد.

کلید واژه: آب گیری اسمزی, بهینه سازی, وش شناسی سطح پاسخ, میوه نسترن کوهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.