تاثیر صمغ های پکتین، زانتان، گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر صمغ های پکتین، زانتان، گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر صمغ های پکتین، زانتان، گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر صمغ های پکتین، زانتان، گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر صمغ های پکتین، زانتان، گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

آب هویج یکی از پرمصرف ترین آب میوه های مورد استفاده در ایران می باشد که از ارزش تغذیه ای و خواص درمانی بالایی برخوردار است و می بایست بدون آلودگی و به صورت پاستوریزه به مصرف برسد. اما نکته قابل توجه در تولید صنعتی این محصول، حفظ پایداری حالت ابری آن می باشد. بدین منظور در تحقیق حاضر تاثیر چهار نوع هیدروکلوئید به نام های گوار، زانتان، پکتین و کربوکسی متیل سلولز، در غلظت های ۰.۱، ۰.۳ و ۰.۵ (g/100mL) بر حفظ پایداری حالت ابری آب هویج مورد بررسی قرار گرفت. سنجش پایداری حالت ابری، توسط دستگاه زتاسایزر در روز صفرم و همچنین با دستگاه اسپکتروفتومتری، در فواصل زمانی ده روز در میان و طی مدت زمان شصت روز، در دمای ۵ درجه سلسیوس انجام شد. با توجه به نتایج، نمونه های حاوی زانتان، با غلظت های ۰.۳ و ۰.۵ (g/100 mL) تا پایان روز شصتم موفق به حفظ پایداری حالت ابری آب هویج شدند و اختلاف معنی داری نسبت به سایر تیمارها و شاهد نشان دادند. از سوی دیگر نمونه های حاوی زانتان با غلظت ۰.۳ (g/100 mL)، امتیاز قابل قبولی را در فرآیند ارزیابی حسی صفاتی نظیر رنگ، بافت، عطر و طعم کسب نمودند.

کلید واژه: زانتان، کربوکسی متیل سلولز، پایدارکننده، حالت ابری، آب هویج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.