اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم خالی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۸

نایسین یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر بسیاری از عوامل بیماریزا و ارگانیسم های مسبب فساد مواد غذایی تاثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی اثرات نایسین (۰.۱۵ درصد) و استات سدیم (۱ درصد) بصورت منفرد و ترکیبی بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا به شکل ماهی کامل شکم خالی بوده است. نمونه های حاوی نایسین و استات سدیم، جهت انجام آزمایشات شیمیایی (مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N)، عدد پراکسید (PV)، تیوباربیتوریک اسید (TBA) و pH) و میکروبی (شمارش کلی باکتریها، شمارش باکتریهای سرماگرا و شمارش باکتریهای گروه LAB) مورد بررسی قرار گرفتند. شرایط نگهداری در خلاء و دمای ۴ درجه بوده است. دوره بررسی برای هر دو مرحله ۱۶ روز بوده که آزمایشات شیمیایی و میکروبی با فواصل زمانی ۴ روز یکبار انجام گرفت. تغییرات میزان شاخصهای عدد پراکسید، میزان تیوباربیتوریک اسید، مقدار بازهای ازته فرار و pH در تیمارهایی که در معرض استات سدیم و نایسین Z قرار داشتند به طور معنی داری نسبت به تیمارهای شاهد (فاقد مواد نگهدارنده) کمتر بوده (P<0.05) و تیمارهای دارای استات سدیم و نایسین Z (بصورت منفرد) بعد از تیمار ترکیبی قرار داشتند. به نظر می رسد که استفاده ترکیبی از مواد نگهدارنده طبیعی و شیمیایی در ماهی شکم خالی، زمان ماندگاری ماهی قزل آلا را بطور معنی داری افزایش می دهد.

کلید واژه: نایسین Z، استات سدیم، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.