باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: باکتری های اسپودار هوازی، شیرخام، شیر پاستوریزه، تنوع گونه ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.