تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۲۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آلژینات سدیم، اسانس دارچین، ماندگاری، کپور نقره ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.