خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خصوصیات ضد باکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: نانوامولسیون، اسانس آویشن، ضدباکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.