اثر نااطمینانی اقتصادی ناشی از تورم و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشورهای در حال توسعه: مطالعه ی موردی کشورهای تازه صنعتی شده (NIC)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نااطمینانی اقتصادی ناشی از تورم و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشورهای در حال توسعه: مطالعه ی موردی کشورهای تازه صنعتی شده (NIC) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نااطمینانی اقتصادی ناشی از تورم و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشورهای در حال توسعه: مطالعه ی موردی کشورهای تازه صنعتی شده (NIC)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نااطمینانی اقتصادی ناشی از تورم و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشورهای در حال توسعه: مطالعه ی موردی کشورهای تازه صنعتی شده (NIC)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نااطمینانی اقتصادی ناشی از تورم و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشورهای در حال توسعه: مطالعه ی موردی کشورهای تازه صنعتی شده (NIC) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کاربردی

تعداد صفحات :۱۶

سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) یکی از عوامل مهم در افزایش تعاملات اقتصادی در عرصه بین المللی شناخته شده است، که با انتقال دانش و تکنولوژی به کشور میزبان، موجب افزایش تولید و در نتیجه توسعه و رشد اقتصادی می شود. سرمایه گذار خارجی بدنبال انتخاب محیطی است که دارای امنیت اقتصادی بیشتری در کسب سود و توسعه بازار باشد. لذا نوسانات تورم با ایجاد محیطی نااطمینان باعث بروز و ایجاد فساد خواهد شد. وجود نااطمینانی و در کنار آن فساد اداری در اقتصاد یک کشور باعث افزایش هزینه ها و در نتیجه کاهش نرخ بازده سرمایه گذاری می شود. مطالعه حاضر نیز باهدف ارزیابی اثر نااطمینانی نرخ ناشی از تورم و فساد بر جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در کشورهای در حال توسعه انجام گرفته است. داده های نااطمینانی نرخ تورم ابتدا با استفاده از روش GARCH بدست آمده و سپس با استفاده از الگوی گشتاورهای تعمیم یافته (GMM) تاثیر این نااطمینانی و فساد بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی برای سالهای ۲۰۰۰ – ۲۰۱۲ در ۱۲ کشورهای منتخب مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که متغیر فساد اثر معنادار و منفی بر مدل دارد در حالیکه نااطمینانی تورم و وقفه دوم FDI اثر معنادار و مثبت بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی دارند و فرضیه «هارتمن (۱۹۷۲) و آبل (۱۹۸۳)» مبنی بر اثر مثبت نااطمینانی تورم بر سرمایه گذاری تایید می شود.

کلید واژه: سرمایه گذاری مستقیم خارجی، نااطمینانی تورم، فساد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.