بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی انواع ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی انواع ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی انواع ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی انواع ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی انواع ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ماست سنتی، عشایر، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، pH، اسیدیته، چربی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.