وروتوکسیژنیک اشریشیا کلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
وروتوکسیژنیک اشریشیا کلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد وروتوکسیژنیک اشریشیا کلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وروتوکسیژنیک اشریشیا کلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن وروتوکسیژنیک اشریشیا کلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اشریشیا کلی، وروتوکسین، بهداشت غذا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.