خاصیت ضد انعقادی پروتئین هیدرولیز شده عضله خیار دریایی Holothuria parva
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
خاصیت ضد انعقادی پروتئین هیدرولیز شده عضله خیار دریایی Holothuria parva دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد خاصیت ضد انعقادی پروتئین هیدرولیز شده عضله خیار دریایی Holothuria parva کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاصیت ضد انعقادی پروتئین هیدرولیز شده عضله خیار دریایی Holothuria parva،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن خاصیت ضد انعقادی پروتئین هیدرولیز شده عضله خیار دریایی Holothuria parva :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)
تعداد صفحات :۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: خیار دریایی، پروتئین هیدرولیز شده، هپارین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.