بررسی شیوع انواع اختلالات گفتار و زبان مراجعان به کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع انواع اختلالات گفتار و زبان مراجعان به کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع انواع اختلالات گفتار و زبان مراجعان به کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع انواع اختلالات گفتار و زبان مراجعان به کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع انواع اختلالات گفتار و زبان مراجعان به کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب توانبخشی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه و اهداف: اپیدمیولوژی یکی از مسائل علوم بهداشتی است که به عنوان مکملی برای علوم بالینی و آزمایشگاهی پایه در آسیب شناسی گفتار و زبان و شنوایی- شناسی مطرح می باشد. آگاهی از میزان شیوع انواع اختلالات ارتباطی به ویژه اختلالات گفتار و زبان می تواند به برنامه ریزی دقیق درمان های توانبخشی این بیماران کمک نماید. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع توصیفی- مقطعی می باشد و تعداد ۲۰۰۳ عدد پرونده موجود دربایگانی و در جریان کلینیک گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تهران در یک دوره ۱۰ ساله مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۸۵۱ پرونده بر اساس نمونه گیری سیستماتیک انتخاب شده و اطلاعات استخراج شده بوسیله نرم افزار SPSS 16 و با استفاده از شاخص های پراکندگی مرکزی بررسی شد. یافته ها: نتایج نشان داد که از ۸۵۱ پرونده مورد بررسی، بیشترین افراد یعنی ۴۰۱ نفر (۴۷.۱ %) در گروه سنی ۵-۱ سال قرار داشتند. همچنین تعداد ۳۴۳ نفر (۴۰.۳%) دارای اختلال دیرکرد در رشد گفتار و زبان بودند در صورتی که ۱۸۴ نفر (۲۱.۶%) گرفتار به اختلال در تولید صداها و ۱۸۰ نفر (۲۱.۲ %) گرفتار به لکنت بودند. نتیجه گیری: با توجه به این که بیشترین تعداد مراجعان دارای دیرکرد در رشد گفتار و زبان بودند بنابراین با پایش مداوم روند گفتار و زبان و افزایش سطح آگاهی والدین می توان از بروز این اختلال پیشگیری کرد.

کلید واژه: خصوصیات دموگرافی، شیوع، اختلالات گفتار و زبان، دانشکده توانبخشی تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.