تاثیر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور پیر شده ماریتیغال (Silybum marianum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور پیر شده ماریتیغال (Silybum marianum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور پیر شده ماریتیغال (Silybum marianum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور پیر شده ماریتیغال (Silybum marianum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور پیر شده ماریتیغال (Silybum marianum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی نقش احتمالی اسید سالیسیلیک بر کاهش اثر پیری بذر ماریتیغال، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سال ۱۳۹۲ اجرا شد. عامل های آزمایش شامل پرایمینگ با اسید سالیسیلیک در پنج سطح (شاهد، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ میلی گرم بر لیتر) و پیری تسریع شده در ۴ سطح (شاهد (پیر نشده)، ۲، ۴ و ۶ روز پیری تسریع شده) بود. در این مطالعه درصد جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، شاخص طولی قدرت، میزان استفاده از ذخایر بذر، کارایی ذخایر پویا شده، کسر ذخایرمصرفی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان (کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که پیری تسریع شده سبب کاهش درصد جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص های رشد گیاهچه، شاخص های قدرت و کارایی استفاده از ذخایر پویا شده، کسر ذخایر و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و افزایش و میزان استفاده از ذخایر شد. پرایمینگ موجب کاهش تاثیر پیری شد و غلظت ۱۰۰۰ میلی گرم بر لیتر اسید سالیسیلیک دارای بیشترین تاثیر بود.

کلید واژه: جوانه زنی، شاخص های قدرت، اسید سالیسیلیک، کاتالاز، پراکسیداز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.