ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای کمی کردن واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو به دما و پتانسیل آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای کمی کردن واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو به دما و پتانسیل آب دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای کمی کردن واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو به دما و پتانسیل آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای کمی کردن واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو به دما و پتانسیل آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای کمی کردن واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو به دما و پتانسیل آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۴

دما و رطوبت از عوامل اصلی جوانه زنی بذرها هستند که سرعت جوانه زنی بذرهای فاقد کمون را تعیین می کنند. به منظور کمی سازی واکنش سرعت جوانه زنی گیاه جو نسبت به دما و رطوبت، جوانه زنی این گیاه تحت تاثیر تیمارهای دمایی (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سانتی گراد) و پتانسیل های رطوبت (۰، ۲-، ۴-، ۶- و ۸- بار) در آزمایشگاه تحقیقات بذر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال ۱۳۹۱ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تاثیر دما، پتانسیل آب و اثر متقابل آن ها بر درصد و سرعت جوانه زنی معنی دار است. با ارزیابی چهار مدل رگرسیون غیر خطی شامل مدل دو تکه ای، دندان مانند، بتای اصلی و بتای تغییر یافته، مدل بتای اصلی به عنوان مدل برتر انتخاب شد. دماهای کاردینال به دست آمده با استفاده از مدل برتر عبارت بودند از دمای پایه ۰.۹- درجه سانتی گراد، دمای مطلوب ۲۷.۵ درجه سانتی گراد و دمای سقف ۳۵.۷ درجه سانتی گراد همچنین تعداد ساعت بیولوژیک جوانه زنی در پتانسیل صفر ۲۳.۴ ساعت بود. دماهای کاردینال جوانه زنی به طور معنی دار تحت تاثیر پتانسیل آب قرار نگرفت اما تعداد ساعت بیولوژیک جوانه زنی به ازای کاهش یک بار پتانسیل آب، ۲.۶ ساعت بر بار افزایش یافت.

کلید واژه: پتانسیل آب، دماهای کاردینال، سرعت جوانه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.