تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی در بیماران نزدیک بین دچار نیستاگموس مادرزادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی در بیماران نزدیک بین دچار نیستاگموس مادرزادی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی در بیماران نزدیک بین دچار نیستاگموس مادرزادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی در بیماران نزدیک بین دچار نیستاگموس مادرزادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی در بیماران نزدیک بین دچار نیستاگموس مادرزادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بینا

تعداد صفحات :۹

هدف: تعیین تاثیر جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی در بهبود حرکات لرزشی و کیفیت بینایی بیماران نزدیک بین با و بدون آستیگماتیسم دچار نیستاگموس مادرزادی.روش پژوهش: این مطالعه، یک گزارش موارد مداخله ای آینده نگر بر روی بیماران مبتلا به نیستاگموس مادرزادی با نزدیک بینی بیش تر یا مساوی ۱- دیوپتر می باشد. برای همه بیماران قبل و سه ماه پس از جراحی فتورفرکتیو کراتکتومی، معاینات کامل چشمی شامل تعیین حدت بینایی تک و دو چشمی، حساسیت کنتراست و ویدیو نیستاگموگرافی (شامل متغیرهای فرکانس، دامنه و شدت نیستاگموس) صورت گرفت و نتایج با یکدیگر مقایسه شدند.یافته ها: در مجموع ۲۴ چشم از ۱۲ بیمار با میانگین سنی ۲±۲۳ سال، مورد بررسی قرار گرفتند. متوسط عیب انکساری بیماران قبل از عمل به صورت معادل کروی -۲.۸۲±۱.۶۵ دیوپتر و آستیگماتیسم -۱.۳۳±۱.۱۴ دیوپتر و پس از عمل به صورت معادل کروی -۰.۲۶±۰.۲۵ دیوپتر و آستیگماتیسم معادل -۰.۳۱±۰.۵۱ دیوپتر بود که این تغییرات معنی دار بود (P<0.001). حدت بینایی بر اساس واحد لوگمار به صورت معناداری افزایش یافت به طوری که در دید تک چشمی از ۰.۳۶±۰.۲۱ به ۰.۲۷±۰.۲۵ و در دید دوچشمی از ۰.۳۳±۰.۲ به ۰.۱۷±۰.۱۶ رسید (P<0.001). میزان حساسیت کنتراست در فرکانس های پایین (P<0.001)، متوسط (P=0.001) و بالا (P=0.01) بهبود معناداری داشت. میزان فرکانس، دامنه و شدت نیستاگموس های پس از جراحی PRK به طور معنی داری کاهش یافت (P<0.001). رابطه معنی داری بین میزان بهبود معادل کروی و بهبود کنتراست و حدت بینایی و شاخص های حرکتی نیستاگموس مشاهده نشد.نتیجه گیری: جراحی فوتورفرکتیو کراتکتومی در بیماران مبتلا به نیستاگموس مادرزادی، دید تک چشمی و دوچشمی را به طور معناداری افزایش داد. هم چنین حساسیت کنتراست و شاخص های حرکتی نیستاگموس (فرکانس، دامنه و شدت) به میزان قابل توجهی پس از انجام جراحی در بیماران مبتلا به نیستاگموس مادرزادی بهبود یافت.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.