اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: میگوی سفید غربی، لکه سیاه، آنتی اکسیدان، ۴- هگزیل رزورسینول، پروتئاز، نگهداری در سردخانه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.