اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تیمار ترکیبی ۴- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: میگوی سفید غربی، لکه سیاه، آنتی اکسیدان، ۴- هگزیل رزورسینول، پروتئاز، نگهداری در سردخانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.