بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو با بهره گیری از هتروزیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو با بهره گیری از هتروزیس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو با بهره گیری از هتروزیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو با بهره گیری از هتروزیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو با بهره گیری از هتروزیس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۸

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: شوری، دورگ گیری، پرولین، پراکسیداز، کاتالاز، سدیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.