تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

زمینه مطالعاتی: این تحقیق در زمینه تولید خوراک دام بویژه در تغذیه گوسفند، بود. هدف: هدف ان تحقیق، تعیین ترکیبات مغذی و فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی، پروتئین) تفاله های انگور و لیموترش به وسیله روش درون کیسه ای، بود. روش کار: ابتدا ترکیبات شیمیایی تیمارهای آزمایشی (تفاله انگور و لیموترش و یونجه) شامل پروتئین خام، ماده آلی، دیواره سلولی، خاکسترخام، چربی خام، ترکیبات فنلی و تانن کل تعیین شدند. سپس تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام) در زمان های صفر، ۴، ۸، ۱۶، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت (به روش کیسه های نایلونی) در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی (۳ تیمار، ۳ بلوک با ۳ تکرار) انجام شد. نتایج: درصد ماده آلی، دیواره سلولی و لیگنین در تفاله انگور به ترتیب ۹۶.۳، ۵۷.۶، ۳۴.۴ و نیز درصد پروتئین خام، چربی خام و کربوهیدرات های غیرفیبری در تفاله لیموترش به ترتیب ۹.۲، ۷.۷، ۵۴.۲ بودند. تجزیه پذیری ماده خشک، ماده آلی و پروتئین (پس از ۲۴ ساعت انکوباسیون) تفاله انگور به ترتیب ۳۶.۳، ۳۹.۶، ۴۸.۸ و لیموترش به ترتیب ۸۰.۵، ۸۲.۰، ۸۹.۵ (درصد) به دست آمد. همچنین مقدار پروتئین عبوری قابل هضم در روده کوچک و پروتئین قابل متابولیسم (در شرایط نگهداری) تفاله انگور و لیموترش و یونجه به ترتیب ۳۴.۳، ۳.۰ و ۱۳.۴ و نیز ۵۶.۵، ۴۷.۷ و ۸۱.۲ (گرم در کیلوگرم) شد. نتیجه گیری نهایی: با توجه به ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی، پروتئین) پروتئین عبوری قابل هضم در روده کوچک و پروتئین قابل متابولیسم موجود در تفاله های انگور و لیموترش امکان استفاده از این خوراک ها را به ترتیب به عنوان منابع جدید فیبر غیرعلوفه ای و منبع انرژی، در تغذیه نشخوارکنندگان وجود دارد.

کلید واژه: ترکیبات مغذی، تجزیه پذیری، پروتئین قابل متابولیسم، تفاله انگور، لیموترش، روش درون کیسه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.